Στο εστιατόριο Istio, η θαλασσινή δημιουργική κουζίνα πρωταγωνιστεί, με τα φρέσκα θαλασσινά να αποτελούν την κύρια πρώτη ύλη. Κάθε πιάτο αποπνέει τα αρώματα και τις γεύσεις της Ελλάδας, συνδυάζοντας εκλεκτές τοπικές πρώτες ύλες με σύγχρονες τεχνικές υψηλής γαστρονομίας.
Το Onar Seaside Lounge είναι ένα όραμα φιλοξενίας και γαστρονομίας που παίρνει ζωή υπό την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου Λευτέρη Λαζάρου. Ως ο πρώτος Έλληνας σεφ που τιμήθηκε με αστέρι Michelin και μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της ελληνικής κουζίνας, ο Λαζάρου φέρνει στο Onar το κύρος, το πάθος και τη δημιουργική φαντασία μιας ζωής αφιερωμένης στην υψηλή γαστρονομία. Με την καθοδήγησή του έχει διαμορφωθεί μια μοναδική, πολυδιάστατη εμπειρία που συνδυάζει αρμονικά διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες και στυλ. Στο κεντρικό εστιατόριο Istio, τα φρέσκα θαλασσινά συναντούν την προσεγμένη δημιουργικότητα, σε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπου η καινοτομία συνυπάρχει με τον σεβασμό στην παράδοση. Το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία αντάξια του κύρους και της φήμης του Λευτέρη Λαζάρου που αποτυπώνει τη φιλοσοφία της υψηλής γαστρονομίας και αναδεικνύει τις γεύσεις της θάλασσας.
Στην καρδιά της φιλοσοφίας του σεφ Λαζάρου βρίσκεται η βαθιά πίστη ότι η μαγειρική είναι πράξη ‘’προσφοράς και αγάπης’’, ένα “δόσιμο ψυχής” που φέρνει τους ανθρώπους γύρω από το ίδιο τραπέζι. Για εκείνον το φαγητό αποτελεί φροντίδα και έναν τρόπο επικοινωνίας, γι’ αυτό και υπηρετεί με αφοσίωση την αρχή πως «η κουζίνα θέλει πάνω απ’ όλα αλήθεια». Αυτή η αλήθεια αντικατοπτρίζεται στην αυθεντικότητα της γεύσης και στον απόλυτο σεβασμό προς τις πρώτες ύλες. Στο Onar Seaside Lounge ο σεφ εφαρμόζει το όραμα του επιλέγοντας καθημερινά τους πιο φρέσκους “θησαυρούς” της Ελλάδας, αξιοποιώντας τους με φαντασία και σεβασμό στην εποχικότητα.
Ο Θοδωρής Μωυσίδης, ένας από τους πλέον πιο καταξιωμένους Έλληνες chef pâtissier, κοσμεί το Onar Seaside Lounge με την επιμέλεια του στα επιδόρπια. Με εμπειρία που ξεπερνά τις δύο δεκαετίες στην υψηλή ζαχαροπλαστική, η διαδρομή του υπήρξε γεμάτη δημιουργικές προκλήσεις και διακρίσεις. Ξεκίνησε ως μάγειρας και σύντομα ανακάλυψε την πραγματική του κλίση στη ζαχαροπλαστική, μαθητεύοντας δίπλα σε κορυφαίους σεφ και τελειοποιώντας την τέχνη του σε φημισμένες κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι συνεργασίες του σε εμβληματικά εστιατόρια ανέδειξαν το ταλέντο του και τον καθιέρωσαν ως δημιουργό που μετατρέπει κάθε γλυκό σε εμπειρία υψηλής γαστρονομίας. Στο Onar, ο Μωυσίδης επιμελείται τον γλυκό επίλογο κάθε γεύματος με τεχνική αρτιότητα και αστείρευτη έμπνευση. Κάθε επιδόρπιό του συνδυάζει κλασικές γαλλικές τεχνικές με σύγχρονη ελληνική δημιουργικότητα, προσφέροντας συνθέσεις που ισορροπούν παράδοση και καινοτομία.
Ως ένας από τους πλέον ταλαντούχους και καινοτόμους δημιουργούς στο χώρο της αρτοποιίας, ο Ηλίας Τριάντης ‘’κουβαλάει’’ μια οικογενειακή παράδοση που τον μύησε από παιδί στα μυστικά του ‘’καλού ψωμιού’’. Οι σπουδές του στην τέχνη της ζύμης, σε συνδυασμό με πολυετή εμπειρία από συνεργασίες με διακεκριμένους σεφ σε Ελλάδα και Γαλλία, διαμόρφωσαν το όραμά του σε μια μοναδική δημιουργική τέχνη στον κόσμο της αρτοποιίας. Με απόλυτη προσήλωση στην αγνότητα των πρώτων υλών και με φαντασία που παντρεύει παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες τάσεις, ο Τριάντης δημιουργεί αρτοσκευάσματα που αποπνέουν ποιότητα και μοναδικές γεύσεις.
Απολαύστε την ευελιξία της γαστρονομικής εμπειρίας στο Onar Seaside Lounge. Είτε γιορτάζετε μια ειδική περίσταση με τις εξατομικευμένες επιλογές φαγητού μας σε εσωτερικούς χώρους είτε απολαμβάνετε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια με τα υπαίθρια καθίσματα μας, κάθε σκηνικό προσφέρει τη μοναδική του ατμόσφαιρα. Η boho-chic διακόσμησή μας και ο απρόσκοπτος συνδυασμός των δονήσεων του beach bar δημιουργούν μια χαλαρή αλλά εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, ιδανική για κάθε γαστρονομική προτίμηση.
Each moment is a harmonious blend of nature’s beauty and gastronomic excellence, creating unforgettable & sensory experiences.
© ONIROS GROUP. All Rights Reserved. Privacy Policy. –> Website by Inglelandi Digital Agency